18 februari 2009

Hortensia och vårljus


Den här tiden på året är så spännande. För snart är det dags att köpa hortensia och njuta av vårljuset. Inreda lite pastelligt och med blommigt, storstäda bland vinterdamm och putsa alla fönster. Mums!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Cara,

Har putsades fonster i gar - och i natt pudersno och underkylt regn. Tur att vi har fonsterluckor. Nar jag slog upp dem i morse - SOL och rena fonster. Tack for uppmuntrande ord! Vantar otaligt pa varen. Stamningsfullt horn i Ditt chateau. A presto! Bacione, Ingrid

Montebello Möbler sa...

Oj vad spännande att hitta hit till dig! Vilka vackra bilder ni tog oxå. Jag återkommer himla gärna, men nu ska jag fortsätta läsa i bloggen. Toppenskoj!

Kram från Malin :)

Montebello Möbler sa...

Ha ha, där ser man!
Ja, ofta är jag oxå runt å så blir det inte av att man talar om det.
Jag länkar till dig för jag vill minsann hålla koll på vad som händer här.

Kram på dig,
Malin :)

Love Your Homes sa...

Ja, hua för alla dammråttor som kryper upp i det låga vårljuset.....har lite hatkärlek till hemmet den här tiden på året tills dagssolen reser sig lite högre upp på himlen.
Kan tänka mig att det blir ännu ljuvligare hos dig när du är färdigstädad...med blommor o putsade fönster.

Det verkar bli en ny beställning av brända dubbla järnstänger till några fönster snart......

Simma lugnt i städandet.....

o

kram

Dubbelörnen sa...

Här ska städas o röjas när jag nu äntligen blir ensam. Musiken på o sedan röja o flytta runt utan några som helst kommentarer *skrattar*.

Får hålla ögonen öppna hos Patrick när hortensian kommer. Nu är tulpaner som gäller här hemma, har upptäckt att P gömmer sina godbitar längst bak i montern ;).

Varma kramar