03 mars 2009

Memorylane

Åh vad det var mysigt, några dagar för fler år sedan på berget ovanför Bandol. Det syns inte på bilderna men en morgon hade vi liggande regn från väster. Det var inte läge att fotografera just då. Det var då vi kurade framför den öppna spisen uppe på berget högt upp i himlen. Efter en lång promenad över vinfälten skulle vi ta en genväg och förstod till slut att vi gick i vildsvinens spår. Det blev liksom snårigare och snårigare och vi gick mer och mer framåtlutade och till sist efter en viss diskussion fick jag min kära väninnan att följa mitt råd att gå tillbaka den långa vägen hem. Annars skulle vi nog missa flyget hem. Jag vet att det var den 10-14 mars men vilket år minns jag inte, gör du kära väninna? Kan vi åka igen en dag i kanske september och plocka druvorna inte bara titta på de kala vindruvsstockarna? Har städat min dator idag och hittade alla bilder. Nu är det 3 mars 2009 och bara vitt, slask, vitt, slask, vitt, slask utanför fönstret och kallt. Jag längtar tillbaka till Bandol!

5 kommentarer:

Monica sa...

Hej !!!!
Underbara bilder !!!!
Förstår att du längtar tillbaka dit.......
Kram,
Monica

Anonym sa...

Cara,

Underbara bilder, Maria! Jag sager bars: GO! Do not hesitate! Atervand till de kala vinstockarna, den avlovade platanen, fonsterluckorna oppna mot marssolen, gronsaksstanden, de nytvattade solstolarna. Vandra mot berget och sjunk ned framfor kvallsbrasan m ett glas moget rodvin. Behover jag fortsatta... ? Bacione, Ingrid

Love Your Homes sa...

Du som kan konsten att hitta och njuta av skönheten i det mesta, även vintern vettja......
fast det är härliga bilder, man kan leva sig in i miljön.

Kramsi,
Ia

Nan sa...

Suffer Maria, det skall va så innan vi e där igen. Vi tänker oss dit o då kommer vi dit, igen snart. GO GO GO Kraaaaaam till världens goaste vän.

purple area sa...

Åh, vad mycket fina bilder, härligt!